Naptár

2018.04.25
Mertek nagyot álmodni

Közel 200 résztvevővel, partnerekkel, kollégákkal ünnepelte 10. éves évfordulóját a kecskeméti Hírös Fóliaház Kft. A hozzáértésen, már meglévő szakmai tapasztalaton kívül kellő bátorság és hit is kellett ahhoz, hogy a válság kezdetén indítsa el családi vállalkozását Erdődi Péter és felesége, Ildikó. A kitartó, pontos, tisztességes munka meghozta gyümölcsét.

A kis és nagy beruházások igényével egyaránt fordulhatnak hozzájuk a kertészek, a növényházak tartószerkezetét egyedi igényre, saját lakatosműhelyükben alakítják ki, kiváló minőségű borítással, eszközökkel szerelik föl, és a szervizelést, alkatrészellátást, avagy bővítést, korszerűsítést is fölvállalják.

 

 

A cég életében mérföldkő volt, hogy 2012-ben megvásárolták a jól megközelíthető, tágas helvéciai telephelyet, rá egy évre a közelben kialakították a gyártó üzemet. Tavaly ősszel pedig elkészült az igényes irodaépület és a kereskedelmi egység is.

Az állandó kivitelezőkkel együtt több mint 40 főt foglalkoztatnak, és a tíz év alatt mintegy 8000 megrendelést, vásárlói igényt teljesítettek. A jelenlegi csapattal több mint 550 kisebb-nagyobb fóliaházat készítettek, és közel kétszer ennyi építményt korszerűsítettek.

Az eladott fólairögzítő síneket egymás után rakva, együttes hosszúságuk meghaladná hazánk nyugat-keleti átlóját, az értékesített fóliák pedig egyben lefednék Jász-Nagykun-Szolnok megyét - érzékeltette a fejlődésüket néhány sajátos statisztikai adattal Erdődi Péter.

A minőség a legjobb garancia a fejlődésre, ezért a jövőben is ez határozza meg tevékenységüket. A partnerek bizalma is alátámasztja, hogy jó úton járnak, a kertészek újra hozzájuk fordulnak, ha további bővítést, korszerűsítést terveznek. 

Szöveg: Rimóczi Irén

Megjelent: Kertészet és Szőlészet,  2018. április 25-én megjelent 18. számában