ELÉRHETŐSÉGEK

Hírös Fóliaház kereskedelmi központ:

Székhely és postázási címünk:

Hírös Fóliaház Kft.
6000 Kecskemét, 
Ballószög 406.
Tel/Fax: +36 76/411-168

Email: foliahaz@foliahaz.hu

Kereskedelmi központ nyitva tartás:

Munkanapokon: 08.00-16.00 
 
Figyelem! Konkrét szakmai tárgyalásra
érdemes előre telefonon időpontot egyeztetni.

 

A fenti címen lévő kereskedelmi központ megközelítése: GPS koordináták: 6000 Kecskemét, Boróka u. 0.

N 46.880911 (északi szélesség) E 19.629092 (keleti hosszúság) decimálisan

N 46°52'51.294" és E 19°37'44.731" fokban, percben

Könnyen megtalál minket, ha a mellékelt QR-kód tartalmát a (okos)telefonján beszkennelve a megadott "Térképre/címre" kattint vagy navigációs alkalmazásba (pl. Google Maps vagy Térkép) továbbítja az adatokat, így a navigációs program eljuttatja Önt a címünkre.
qr-code HF iroda_1

Budapest felől (M5, E75, 5. sz. főút); Dunaföldvár felől (52):

Amennyiben az E75, 5. sz. főút jön, Lajosmizsét elhagyva hajtson fel az M5-ös autópályára Szeged irányába (fizetős szakasz), majd egyből a Kecskemét-Nyugat (Dunaföldvár) lejárónál hajtson ki és forduljon Kecskemét felé. Az Auchan bevásárló központnál lévő körforgalomból hajtson ki az első kijárónál Ballószög irányába. A következő 2 körforgalmon hajtson át „egyenesen”, továbbra is Ballószög irányába. Hamarosan áthajt egy felüljárón, aminek a tövénél egyből balra kell fordulni, itt a Hírös Fóliaház Kft.

Szeged, Kiskunfélegyháza felől (M5); Soltvadkert felől (54):

Amennyiben az 54-es főúton jön, hajtson fel az M5-ös autópályára Budapest irányába (fizetős szakasz), majd egyből a Kecskemét-Nyugat (Dunaföldvár) lejárónál hajtson ki és forduljon Kecskemét felé. Az Auchan bevásárló központnál lévő körforgalomból hajtson ki az első kijárónál Ballószög irányába. A következő 2 körforgalmon hajtson át „egyenesen”, továbbra is Ballószög irányába. Hamarosan áthajt egy felüljárón, aminek a tövénél egyből balra kell fordulni, itt a Hírös Fóliaház Kft.

Békéscsaba felől (44); Szeged, Kiskunfélegyháza felől (E5):

A 44-es, E5-ös és az 54-es főutak kereszteződésében lévő körforgalomból kihajtva haladjon Kecskemét felé, majd 300 m múlva a szélmalomnál forduljon balra. Haladjon ezen az úton (kb. 4 km), majd forduljon balra Dunaföldvár fele a Toyota márkakereskedésnél lévő lámpás útkereszteződésben. 1,8 km múlva az Auchan bevásárló központnál lévő körforgalomból hajtson ki az első kijárónál Ballószög irányába. A következő 2 körforgalmon hajtson át „egyenesen”, továbbra is Ballószög irányába. Hamarosan áthajt egy felüljárón, aminek a tövénél egyből balra kell fordulni, itt a Hírös Fóliaház Kft.