SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül

Cikkszám: 01-01-00
SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül
SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül
Cikkszám: 01-01-00
Raktáron 
1 562,1 Ft (1 230,0 Ft+Áfa/m)
Egységár: 9 376,4 Ft (7 383,0 Ft+Áfa/szál)

Rögzítési javaslat: Egyenes felületeknél 25-40 cm-enként, íves felületeknél 20-33cm-enként; önfúró ø 6,3 acél csavarokkal, vagy átmenő M6 vagy M8 acél csavarokkal.

Mérete: Szélessége: 42mm. 

Megjegyzés: Dupla sínként jól használható, ekkor 2 szimpla sínt összeforgatunk úgy, hogy a füleiknél közös csavarral tudjuk rögzíteni.

Fóliarögzítés menete: A vázhoz rögzített alumínium sínbe kerül az 1 vagy 2 db fólia. Ezután következik az “U” alakú rögzítő műanyag betét (lány). Fontos, hogy először arról támassza be, amerről az értékes fólia van, majd a sallangos résznél fordítsa be. Így nem tud kialakulni nyírás. A befordítást lehet végezni kézzel, vagy lapos anyaggal, rövid spaklival. Lehetőség szerint ne használjon kalapácsot, ha mégis, akkor csak gumi kalapácsot, és azzal is nagyon óvatosan bánva, hogy le ne törjön a széle a betétnek. Hidegben a műanyag rideg, ezért törékenyebb. A záró műanyag betétet (fiú), már csak akkor rakja be, ha teljesen jól áll a fóliapalást. A betétek között tartson dilatációs hézagot. Ez hidegben legyen akár 1,5-2cm is. A fiú behelyezésekor már lehet gumikalapácsot használni, de itt is óvatosnak kell lenni. 5C alatt nem javasolt a fóliahúzás, fóliarögzítés.

Alumínium sín
6,05 m/szál
Dupla fóliás
2 munkanap