RUGÓS ACÉLDRÓT FÓLIARÖGZÍTŐ SÍNHEZ 1 szál=2,00m

Cikkszám: 01-01-28
RUGÓS ACÉLDRÓT FÓLIARÖGZÍTŐ SÍNHEZ 1 szál=2,00m
RUGÓS ACÉLDRÓT FÓLIARÖGZÍTŐ SÍNHEZ 1 szál=2,00m
Cikkszám: 01-01-28
Raktáron 
330,2 Ft (260,0 Ft+Áfa/m)
Egységár: 660,4 Ft (520,0 Ft+Áfa/szál)

Összeszerelés:

1. A fóliát az acél vagy az alumínium profilra kell helyezni, és a huzalt kanyargós mozdulattal kell behelyezni a profilba. Ez alatt csökkenteni kell a fólia feszülését annak érdekében, hogy megfelelő illeszkedjen a profilban.

2. Ügyeljen arra, hogy a rugós acéldrót megfelelően passzoljon a profilba. A rugós acéldrót maradéka levágható. Átfedéssel is lehet rögzíteni. A rugós acéldrót egyetlen része sem lóghat ki a profilból.

3. Javasoljuk, hogy az összeszerelés után vágás közben hagyjon 5-10 cm sallang fóliát tartaléknak. A tartalék lehetővé teszi a szükséges módosítások utólagos elvégzését, és mozgásteret ad a fólia mozgatásához, ha szükséges.

Szétszerelés: Fogja meg a rugós acéldrót végét (használhat csavarhúzót vagy vékony fogót), és kíméletes mozdulattal óvatosan távolítsa el a profilból.

Megjegyzés: a fóliacsere során érdemes a acéldrótokat kicserélni, különösen akkor, ha azokat több mint 5 évig használták. Az acéldrót újrafelhasználásakor minden alkalommal ellenőrizni kell a rögzítési szilárdságot!

Acél drót
2,00 m/szál
Szimpla fóliás
2 munkanap