ABLAK ZÁRÓ FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül

Cikkszám: 01-01-30
Ablak záró fóliarögzítő sín betétpár nélkül
ABLAK ZÁRÓ FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül
Cikkszám: 01-01-30
Raktáron 
7 556,5 Ft (5 950,0 Ft+Áfa/m)
Egységár: 45 357,1 Ft (35 714,3 Ft+Áfa/szál)

Felhasználható: Tetőszellőzők ablakok nyíló részeinél záró profilnak, illetve a tetőszellőző ablakelemek hosszirányú összekötésére.

Általánosan: Jó átfedést biztosító ablak záródásnál használható. Az ablak karok ne legyenek egymástól távolabb, mint 2m. Az átfedési lehetőség kb. 50mm.

Rögzítési javaslat:  Az ablakkarok végén lévő lyukasztott laposvasra, a tartozék speciális M8-as ovál fejű (kalapács fejű) csavarral, és az M8-as peremes anyával (talpas anyával).

Összetétel: Alumínium sín, valamint 4 lyukas acél toldóelem és speciális M8-as ovál fejű csavarok, és M8-as peremes anyákkal (igény szerint).

Mérete: Szélessége: 70mm. Hossz: alumínium 6m/szál. Igény szerint ingyen elfűrészeljük (nem javasolt).

Megjegyzés: Rendeléskor jelezni kell, hogy hány ablakkarhoz fog kapcsolódni. Nem célszerű eldaraboltatni a szállítás miatt, mert akkor több toldás kell, ami nem kedvező.

Fóliarögzítés menete: Az ablakkarokhoz rögzített alumínium sínbe kerül az 1 vagy 2 db fólia. Ezután következik az “U” alakú rögzítő műanyag betét (lány). Fontos, hogy először arról támassza be, amerről az értékes fólia van, majd a sallangos résznél fordítsa be. Így nem tud kialakulni nyírás. A befordítást lehet végezni kézzel, vagy lapos anyaggal, rövid spaklival. Lehetőség szerint ne használjon kalapácsot, ha mégis, akkor csak gumi kalapácsot, és azzal is nagyon óvatosan bánva, hogy le ne törjön a széle a betétnek. Hidegben a műanyag rideg, ezért törékenyebb. A záró műanyag betétet (fiú), már csak akkor rakja be, ha teljesen jól áll a fóliapalást. A betétek között tartson dilatációs hézagot. Ez hidegben legyen akár 1,5-2cm is. Javasolt, hogy a fiú és a lány toldása eltolva legyen, ne essen egybe. Erre megoldás, hogy a fiút féllel indítjuk. A fiú behelyezésekor már lehet gumikalapácsot használni, de itt is óvatosnak kell lenni. 5C alatt nem javasolt a fóliahúzás, fóliarögzítés.

Alumínium sín
6,00 m/szál
Dupla fóliás
2 munkanap