SZÉLES SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül

Cikkszám: 01-01-03
SZÉLES SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül

SZÉLES SZIMPLA FÓLIARÖGZÍTŐ SÍN betétpár nélkül

Cikkszám: 01-01-03
Raktáron 
1 219,2 Ft (960,0 Ft+Áfa/m)
Egységár: 7 318,1 Ft (5 762,3 Ft+Áfa/szál)

Rögzítési javaslat: Egyenes felületeknél 25-40 cm-enként, íves felületeknél 20-33cm-enként; önfúró ø 6,3 acél csavarokkal, vagy átmenő M6 vagy M8 acél csavarokkal.

Mérete: Szélessége: 50mm. 

Megjegyzés: Dupla sínként jól használható, ekkor 2 szimpla sínt összeforgatunk úgy, hogy a füleiknél közös csavarral tudjuk rögzíteni.

Fóliarögzítés menete: A vázhoz rögzített alumínium sínbe kerül az 1 vagy 2 db fólia. Ezután következik az “U” alakú rögzítő műanyag betét (lány). Fontos, hogy először arról támassza be, amerről az értékes fólia van, majd a sallangos résznél fordítsa be. Így nem tud kialakulni nyírás. A befordítást lehet végezni kézzel, vagy lapos anyaggal, rövid spaklival. Lehetőség szerint ne használjon kalapácsot, ha mégis, akkor csak gumi kalapácsot, és azzal is nagyon óvatosan bánva, hogy le ne törjön a széle a betétnek. Hidegben a műanyag rideg, ezért törékenyebb. A záró műanyag betétet (fiú), már csak akkor rakja be, ha teljesen jól áll a fóliapalást. A betétek között tartson dilatációs hézagot. Ez hidegben legyen akár 1,5-2cm is. Javasolt, hogy a fiú és a lány toldása eltolva legyen, ne essen egybe. Erre megoldás, hogy a fiút féllel indítjuk. A fiú behelyezésekor már lehet gumikalapácsot használni, de itt is óvatosnak kell lenni. 5C alatt nem javasolt a fóliahúzás, fóliarögzítés.

Összetétel
Alumínium sín
Kiszerelés
6,00 m/szál
Fóliarendszer
Dupla fóliás
Szállítási idő
2 munkanap